Zvicra përsëri vjen me lajm të mirë për Qytetarët, Nga kjo datë do lehtësohen masat edhe..

Zvicra përsëri vjen me lajm të mirë për Qytetarët. Me pushimet e verës vetëm disa javë larg, Këshilli Federal mund të zbusë kërkesat e karantines për udhëtarët, kështu duke lehtësuar edhe më tej masat për liri udhëtimesh.

Zvicra pretendon të ndjekë shembullin e vendosur nga Gjermania, ku detyrimi për karantine uhoq të shtunën për njerëzit që u vak’sinuan ose u she’ruan.

Duket joreale tëheqësh karantinat e udhëtimit krejtësisht. Gjithçka në lidhje me gjurmimin, izolimin dhe karantinen mbetet një kryesoret kunder ko vi d.
Por unë mendoj se ne mund të bëhemi selektive në marrjen e vendimeve për njerëzit që janë imun, keto jane te dhenat me te reja, percjell si cdo here ne kohe ditorja.

error: Alert: Content is protected !!