Zvicra hoqi disa vende nga lista me rr ezik të lartë, zb uloni kush mund të udhëtojë atje

Zvicra hoqi disa vende nga lista me rr ezik të lartë, zb uloni kush mund të udhëtojë atje

Zvicra hoqi disa vende nga lista me rr ezik të lartë, zb uloni kush mund të udhëtojë atje

Zyra Federale e Shëndetit Publik (FOPH) të hënën azhurnoi listën e saj të vendeve që vlerësohet se kanë një rr ezik të lartë të inf eksionit nga k oronavirus dhe h oqi Belgjikën, Meksikën, Luksemburgun, El Salvadorin, Eswatini (ish-Svaziland), Kazakistanin, Kirgistanin dhe Omanin.

Por në listën e 55 vendeve me rr ezik të lartë shtoi: Kroacinë, Polinezinë Franceze, Guajanën, Libanin, Libinë, Paraguain, San Marino, Trinidad dhe Tobago, Ukrainë dhe Emiratet e Bashkuara Arabe .

Sipas rregullave zvicerane, kushdo që hyn në Zvicër nga një prej vendeve në listën e re duhet të shkojë në ka rantinë për dhjetë ditë për të ndihmuar në fre nimin e përhapjes së Covi d-19, ose rr ezikon një gj obë.

Leave a Reply