Zoti ta bëj jetën dritë o bir! Djali i vogël i shpëton jetën një fëmije: U hodh në ujë dhe e shpëtoi

Zoti ta bëj jetën dritë o bir! Djali i vogël i shpëton jetën një fëmije: U hodh në ujë dhe e shpëtoi
Një djalë i vogël u bë her o kur shpëtoi një tjetër fëmi nga mbytja në det.

Eli Harrison nuk hezitoi të hidhej në ujë, kur familja e tij e pa fëmijën larg bregut të Staithes, North Yorkshire.

Mamaja e tij tregon se Eli u fut në ujë shumë më parë se babai i tij të kishte mundësi të hidhej.

Po të mos kishte qënë për Elin, fëmija do të kishte humbur jetën.
Ishte reagimi i shpejtë i tij që shpëtoi jetën e djali që po mb’ytej.

error: Alert: Content is protected !!