Zoti ju d enoftë o hajna që e falët tokën Malit Zi, haram bukën që e hani

Zoti ju d enoftë o hajna që e falët tokën Malit Zi, haram bukën që e hani

Zoti ju d enoftë o hajna që e falët tokën Malit Zi, haram bukën që e hani

Zoti ju d enoftë o hajna që e falët tokën Malit Zi, haram bukën që e hani / këtë video ku tregon P ASOJAT e partive PLAN që e v otuan demarkacionin me Malin e Zi…. Shqiptarët po D ËBOHEN nga trojet e të parëve të tyre dhe kjo si PAS OJË e Thaçit, Mustafes, Haradinajt dhe kastes së vjeter politike!!

Leave a Reply