Zot shyqyr me kaq/ Shembet ura në Fier: Kamioni bashkë me shoferin përfundon në lumë


Ura e Darzezës në Fier është she mbur dhe si pasojë njZortz mjet i tonazhit të rën dë ka rënë në lumë.7

Mësohet se drejtuesi i mjetit nuk është lë nduar. Ai ka dalë menjëherë nga mjeti duke u ndihmuar nga banorët e zonës. Prej kohësh banorët e Darëzezës janë ankuar për urën e fshatit. Gjendja e saj ka qenë e ke qe dhe shumë e rrez ikshme. Për më tepër, të mendosh që fshati është një vend turistik dhe investimet janë zero

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!