Zot I Madh/ Ka Pa.Ralizë Ce.rebrale, Po Nuk Rri Kot: Ngre Tulla Me Dhëmbë Për Të Ushyer Nënën Dhe Motrën

Zot I Madh/ Ka Pa.Ralizë Ce.rebrale, Po Nuk Rri Kot: Ngre Tulla Me Dhëmbë Për Të Ushyer Nënën Dhe Motrën

Zot I Madh/ Ka Pa.Ralizë Ce.rebrale, Po Nuk Rri Kot: Ngre Tulla Me Dhëmbë Për Të Ushyer Nënën Dhe Motrën

Një 25-vjeçar, i cili ka lindur me pa .raliz ë cer.ebrale, ndihmon familjen e tij të varfër duke ngritur tulla me dhëmbë, çdo ditë!

Shi Junke merr të ardhura nga “shfaqja” që bën për 250,000 ndj ekësit e tij në internet.

Babai i tij ka ndërruar jetë 4 vite më parë, kështu që atij i ka rënë bar/ ra e kujdesit ndaj familjes, edhe pse është vetë i së /murë.

Me të ardhurat që fiton, rreth 160 pound në muaj, ai blen ushqim për familjen dhe paguan shpenzimet e shkollës për motrën e tij më të vogël.
Shi jeton me nënën dhe motrën e tij 12-vjeçare në provincën, Henan të Kinës. Motra tjetër e tij, që është 18-vjeç, punon në një qytet tjetër.

Duke folur për Dahe.cn, i riu u shpreh:
Unë dua të vërtetoj që jam po aq i aftë sa dhe të tjerët. Dua gjithashtu edhe të bëj para për të mbajtur me bukë familjen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!