Zi në familjen e emigrantëve shqiptarë në Itali/ Humb jetën adoleshenti, sapo kishte mbushur 18-vjeç dh imbje e madhe

Zi në familjen e emigrantëve shqiptarë në Itali/ Humb jetën adoleshenti, sapo kishte mbushur 18-vjeç dh imbje e madhe

Zi në familjen e emigrantëve shqiptarë në Itali/ Humb jetën adoleshenti, sapo kishte mbushur 18-vjeç dh imbje e madhe

Një 18-vjeçar shqiptar ka humbur jetën në një aks ident me motor mbrëmjen e djeshme në Pesaro të Italisë.
Ai është ndërsa nga mediat vendase bëhet e ditur se i riu lindi dhe u rrit në Itali.

I riu punonte kamarier në një hotel në Cattolica dhe në momentin kur ka ndodhur aks identi f atal ishte duke u kthyer nga puna.

Rusjoni ishte nisur për të takuar disa miq të tij por për fat të k eq humbi kontrollin e motorit dhe u pë rplas në një shtyllë.

Ai mori pl agë të rënda në kokë të cilat i shkaktuan vd ekjen e menjëhershme.

Kercuku ishte student i vitit të katërt në Bramante dhe jetonte në Libertà në Vallefoglia ndërsa prej disa muajsh kishte bërë 18 vjeç

Leave a Reply