Zi dhe tr ishtim! Kjo është 23-vjeçarja shqiptare që h umbi jetën nga s ëmundja e k eqe, kishte vite që…

Zi dhe tr ishtim! Kjo është 23-vjeçarja shqiptare që h umbi jetën nga s ëmundja e k eqe, kishte vite që…

Zi dhe tr ishtim! Kjo është 23-vjeçarja shqiptare që h umbi jetën nga s ëmundja e k eqe, kishte vite që…

Arbenita Geci, 23-vjeçare, nga fshati Llaushë i Skenderajt, ka v de kur dje pas një s ëmundje të r ëndë disavjeçare.

Lajmin e kanë bërë të ditur familjarët e vi ktimës në rrjetin social F acebook.

Familja ka njoftuar se ceremonia e va rrimit do të bëhet në fshatin Llaushë në orën 15:00. E diel e r ëndë përsëri në Drenicë, sonte u kumuta lajmi për v dekjen e të resë, Arbenita Geci nga Llausha e Skenderajit.

Vajza e Smajl Gecit vuante nga një s ëmundje vr asëtare qe një kohë të gjatë, derisa sot ajo humbi b etejën në lule të rinisë, në moshën 23 vjeçare. Ajo ishte e ma rtuar prej dy vjetësh me një të ri poashtu nga Drenica, saktësisht Prekazi historik.

Leave a Reply