Milaim Zeka thotë se Sali Berisha nuk mund të flasë për dínjítet..

Milaim Zeka thotë se Sali Berisha nuk mund të flasë për dínjítet. Ai thotë se z.Berisha nuk ka lënë asnjë veprímtar pa e etíketuar si spíun të Beogradit.

Ai shkruan:

Kjo puna e dínjítetit te Sali Berishes

Gjate krejte jetes te tij politike, nuk ka lane veprimtar te Kosoves pa e sh palle dhe etíketu si spíjun te Beogradit. Keshtu ka bere edhe me Remzi Hoxhen, e v ret, edhe e shpalle spíjun serb. Njesoje ka bere edhe me Hashim Thaçin.

error: Alert: Content is protected !!