Zbulohet shuma, kaq mijëra franga ka paguar Loredana deri tash për ta hequr qafe prokurorinë…

Zbulohet shuma, kaq mijëra franga ka paguar Loredana deri tash për ta hequr qafe prokurorinë Zbulohet shuma, kaq mijëra franga ka paguar Loredana deri tash për ta hequr qafe prokurorinë

Ndryshimi në mes të shumës prej 609 mijë frangash që konfirmohet se ka paguar tani dhe shumës prej rreth 430 mijë,
sa ishte raportuar ditë më parë, shpjegohet me pjesën e dëmshpërblimit (zhdëmtimit) dhe pagesën e avokatit të
vikt’imës.

Këngëtarja e njohur e rapit, Loredana Zefi, rreth të cilës është ngritur shumë pluhur dy viteve të fundit kishte përvetësuar
rreth 400,000 franga nga një grua në kantonin Valis. Ajo ka pranuar fajin dhe ligjërisht është e pafajshme, shkruan
Luzernere Zeitung.
Lexo Edhe:
Selmanaj – Bajqinovcit: Të respektoj katërfish më shumë prej kur u fotografove me Adem Jasharin më 2020
Ndërkaq, vendimi i prokurorit publik për ndërprerjen e ndjekjes penal ndaj Loredanës tregon se sa ka kushtuar “marrëveshja”
për këtë Reperja Loredana pra, sipas vendimit në fjalë, ka paguar 609,000 franga për ta hequr qafe prokurorinë dhe ndjekjen.

error: Alert: Content is protected !!