Zbulohen detaje rrëqethëse/ Në banesën ku u gjet shqiptarja e pajetë ishte dhe një djalë 10 vjeç, kishte 24 orë pa ngrënë: Nuk kishte ngjyrë…

Zbulohen detaje rrëqethëse/ Në banesën ku u gjet shqiptarja e pajetë ishte dhe një djalë 10 vjeç, kishte 24 orë pa ngrënë: Nuk kishte ngjyrë…

Zbulohen detaje rrëqethëse/ Në banesën ku u gjet shqiptarja e pajetë ishte dhe një djalë 10 vjeç, kishte 24 orë pa ngrënë: Nuk kishte ngjyrë…

janë zbardhur të tjera detaje nga ngjarja e ndodhur në Pogradec, ku një grua u gjet e pajetë në banesë në orët e mbrëmjes.Bashkë me gruan e pajetë, në banesë u gjet edhe një djal mashkull i moshës 10 vjecc.

Dyshohet se fëmija ka qëndruar 24 orë pa ushqim, ccka ccon në dyshimet se gruaja mund të ketë vd e kur më herët se të gjendej trupi në banesë.

Pas trajtimit në pediatric fëmija mësohet se ka rimarrë vete. Ndërkohë nga institucionet do të njoftohet Shërbimi Social Korçë për të gjetur zgjidhjen se si do vijohet me strehimin e fëmijës. Fëmijës do t’i bëhet edhe test Covidi, pasi është gjetur i pa ngjyrë nga p oli cia, (i n xirë) nga mungesa e ushqimit.

Leave a Reply