Yll e bukur/ Vajza e Niko Peleshit paralajmëron/ Do bëhem politikane si babi: Sa të mbaroj shkollën dhe…

Yll e bukur/ Vajza e Niko Peleshit paralajmëron/ Do bëhem politikane si babi: Sa të mbaroj shkollën dhe…

Yll e bukur/ Vajza e Niko Peleshit paralajmëron/ Do bëhem politikane si babi: Sa të mbaroj shkollën dhe…

Aleksia është shumë aktive në instagram dhe shfaq shpesh momente nga përditshmëria e saj.Përmes opsionit pyetje-përgjigje në instagram, një pyetje që ka pikasur është ajo që lidhet me planet e saj pasi të ketë përfunduar studimet.

Pyetjes se cilat janë planet e saj pas përfundimit të shkollës, vajza e ministrit të Bujqësisë I përgjigjet:

“Shkolla ime të ndihmon të krijosh biznesin tënd ndërkohë që je duke studiuar. Pas studimeve dua t’i futem politikës”, është shprehur bukuroshja, duke treguar se i ka idetë e qarta për të ardhmen e afërt. Aleksia e ka rrugën e hapur drejt politikës, me siguri ministri do të jetë mbështetja më e madhe e vajzës së tij në politikë

Leave a Reply