Wau ..Prej një dekade asnjë djalë, ky është fshati ku po lindin vetëm vajza

Wau ..Prej një dekade asnjë djalë, ky është fshati ku po lindin vetëm vajza

Wau ..Prej një dekade asnjë djalë, ky është fshati ku po lindin vetëm vajza

Do zhv illohej një konkurs për zj arrfikësit e rinj kur dikush vuri re diçka të pazakontë në një fshat të vogël në Poloni.

Në fshatin Miejsce Odrzanskie të gjithë fëmijët të veshur me uniforma duke treguar aftësitë e tyre ishin të gjinisë femërore.

Arsyeja është sa e thjesht aq edhe e ç uditshme. Në këtë fshat për pothuajse një dekadë nuk ka ardhur në jetë asnjë djalë.

Në Miejsce Odrzanskie jetojnë rreth 300 banorë dhe gratë kanë sjellë në jetë 12 vajza.

Djali i fundit në këtë fshat ka lindur para 9 vitesh, ndërsa kreu i fshatit ka ofruar edhe një shpërblim për çiftin që do të lindë djalë.

Leave a Reply