Vushtrriasit iu mbushet oborri me ujë, me litar e ndihmojnë të dal nga shtëpia

Vushtrriasit iu mbushet oborri me ujë, me litar e ndihmojnë të dal nga shtëpia

Vushtrriasit iu mbushet oborri me ujë, me litar e ndihmojnë të dal nga shtëpia

Stuhia e këtyre dy netëve në fshatrat e Vushtrrisë ka shkaktuar dëme tepër të mëdha në shtepi, kultura bujqësore dhe në infrastrukturë.

Ekipet emergjente të Komunës dhe Zjarrëfikësit janë në terren duke i dalur në ndihmë banorëve. Po ashtu ekipet e FSK janë autorizuar nga Kryeministri Hoti dhe Ministri Quni të jenë në gjendje gatishmërie për ti dalur në ndihmë qytetarëve të prekur.Stuhia e këtyre dy netëve në fshatrat e Vushtrrisë ka shkaktuar dëme tepër të mëdha në shtepi, kultura bujqësore dhe në infrastrukturë.

Ekipet emergjente të Komunës dhe Zjarrëfikësit janë në terren duke i dalur në ndihmë banorëve. Po ashtu ekipet e FSK janë autorizuar nga Kryeministri Hoti dhe Ministri Quni të jenë në gjendje gatishmërie për ti dalur në ndihmë qytetarëve të prekur.

Leave a Reply