Vulin k ërcënon Haradinajn: Mos ia mësyjë veriut me ushtri, do të ndjekim!

Vulin k ërcënon Haradinajn: Mos ia mësyjë veriut me ushtri, do të ndjekim!

Vulin k ërcënon Haradinajn: Mos ia mësyjë veriut me ushtri, do të ndjekim!

Aleksandar Vulin, ka paralajmëruan Haradinaj se përpjekja e tij eventuale për të hyrë me ushtri në veri të Kosovës do të përfundojë pa sukses dhe me ikje te shqiptareve ne ate pjes te serbis, ja qfar thot Vulin

Ky kë rcënim i Vulinit vjen pas deklaratës Ramush Haradinaj, i cili duke iu përgjigjur, se kinse Prishtina po përgatitet një su lm veri të Kosovës, ka thënë se “… nuk e s ulmojmë as veriun as jugun e vendit tonë. Por kush i prek kufijtë e Kosovës, na gjen në kufi. Këtë duhet ta dijë secili”. Ndërsa, ministri serb, ka thënë se “Haradinaj e di se Vuçiqi nuk i fr ikësohet, sikurse e di se çdo përpj ekje e hyrjes me u shtri në veri të Kosovës do të përfundojë me ikje te gjith shqiptarve

Leave a Reply