Vuçiq ”selamë” Hotit, Ndalu pak, ti e di mirë se ”Kosova është pjesë e Serbisë”

Vuçiq ”selamë” Hotit, Ndalu pak, ti e di mirë se ”Kosova është pjesë e Serbisë”

Vuçiq ”selamë” Hotit, Ndalu pak, ti e di mirë se ”Kosova është pjesë e Serbisë”

Vuçiqi tha për mediat serbe se Serbia nuk është në pozicionin që të r efuzojë këtë takim dhe të tjerët. Ai ka ko nfirmuar, njësoj sikurse kryeministri i Kosovës Avdullah Hoti, se temë e bisedimeve do të jenë çështjet ekonomike. “Në negociata marrim pjesë, tema do të jetë ekonomia, kjo është e rëndësishme për ne dhe është temë e mirë”, tha Vuçiq.

“Duan të tregojnë se janë shtet i pavarur, kështu i trajton SHBA-ja, por edhe në Bruksel. Ne nuk do t’i trajtojmë kështu”, ka thënë Vuçiq. Sipas tij, ai ia ka tërhequr vërejtjen Hotit “të ndalet pak, pasi Kosova është pjesë e Serbisë”.

Leave a Reply