Vuçiq/ Nga Amerika e Trump, vetëm për Serbinë Fond për Zhvillim, jo për Kosovën!

Vuçiç/ Kosova në Amerikë, përpara Trump nuk ishte palë, ata ishin spektator, ndonëse ne si palë të vetme kishim Shtetet e Bashkuara të Amerikës, kishim Trump dhe Grenellin!

Nga Amerika e Trump, vetëm për Serbinë Fond për Zhvillim, jo për Kosovën!

Thashë nuk ka fonde të tilla për Prishtinën, nuk ka fonde të tjera për ndonjë shtet tjetër në rajon!

Nuk ka dhe nuk do të ketë as për Prishtinën!

Megjithatë, dallon nata nga dita, dje ishte natë, kurse sot është ditë,

Dje ishte Trump dhe sot është Biden!

Shohim e bëjmë në vazhdim të ngjarjeve shumë domthënëse në Prishtinë, Tiranë, Shkup, Beograd!

error: Alert: Content is protected !!