Vuçiq në ethe para takimit në Washington: Do të jetë natë e furishme

Vuçiq në ethe para takimit në Washington: Do të jetë natë e furishme

Vuçiq në ethe para takimit në Washington: Do të jetë natë e furishme

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, tha në një intervistë për Radio-Televizionin e Serbisë se përgatitjet për takimin me Kosovën në Washington janë në zhvillim e sipër, porse nuk e di se cila do të jetë agjenda.

Vuçiq tha se ka shumë njerëz në Serbi që lehtë do t’i zgjidhnin pr oblemet dhe që do të shanin presidentin e Shteteve të Bashkuara, por shtoi se ai nuk mund ta bëjë një gjë të tillë, sepse “do të rrezikonte interesat e Serbisë”.“Kjo, sidomos për faktin se ky president është në favor të Serbisë më shumë se disa presidentë të tjerë të SHBA-së”, tha Vuçiq.Ai tha se po bëhen përgatitje për takim dhe se nuk e tepron nëse thotë se “Beogradi është dhjetë herë më i gatshëm se Prishtina”.

Leave a Reply