Vuçiq: Mjafton që amerikanët të thonë po largohemi nga Kosova, shqiptarët do ti..

Vuçiq: Mjafton që amerikanët të thonë po largohemi nga Kosova, shqiptarët do ti..

Vuçiq: Mjafton që amerikanët të thonë po largohemi nga Kosova, shqiptarët do ti..

Aleksandar Vuçiq thotë se Serbia nuk ka pasur përkrahje në Shtetet e Bashkuara në 30 vitet e fundit dhe se dyert e Shtëpisë së Bardhë kanë qenë të mbyllura për serbët deri në këtë moment.

“Respekt është treguar ndaj Serbisë”, tha ai si mysafir në televizionin shtetëror RTS.Ai tha se solli origjinalet e marrëveshjes që nënshkroi, në mënyrë që njerëzit të shohin se çfarë është e vërtetë.

Vuçiq deklaroi se shërbimet e Serbisë e dinin se do të kishte pika “të vështira për Serbinë”.

“Amerikanët dhe gjermanët krijuan Kosovën, jo zviceranët, natyrisht”, tha ai.

Leave a Reply