Vràsjà e 20-vjeçares në sytë e foshnjës në Greqi/ Autoritetet shumë pranë zgjidhjes së misterit, identifikohet autori…

Hetimet e policisë për kr imit në Glyka Nera janë në zhvillim e sipër, ndërsa në të njëjtën kohë ELAS duket se është mjaft afër identifikimit të një autori. Policia ka identifikuar një kri minel karakteristikat e të cilit janë shumë të ngjashme me ato të personit të përshkruar nga piloti 32-vjeçar .

Sipas një raporti nga “Open”, autoritetet janë përqëndruar në kërkimin e të ashtuquajturit informator, pasi është shumë e rëndësishme të jesh në gjendje të zbulosh se si informacioni në lidhje me situatën financiare të pilotit arriti te autorët.

Sidoqoftë, ata ende nuk mund të thonë nëse informacioni është dhënë aksidentalisht ose në mënyrë mashtruese.

Në “mikroskop” është një i dyshuar specifik.

Ndërkohë, numri i të dyshuarve që po hetohen nga policia është në rënie, sipas një përshkrimi të dhënë nga burri i Caroline. Autoritetet tashmë kanë identifikuar 10 të dyshuar që mund të kenë qenë në mes të autorëve dhe po përqëndrohen tek ata.

Në fakt, nga këta 10 ka një person specifik që mund të jete ai krimineli, karakteristikat e të cilit duket se janë të ngjashme me një përqindje të madhe, me ato të përshkruara nga piloti 32-vjeçar.

Sipas raportit, policia ka ndarë dëshminë e pilotit me njerëz të njohur për Autoritetet që kanë kryer gra bitje në të kaluarën dhe konsiderohen kriminelë mizorë .

Njëri nga këta të dyshuar përshtatet më mirë me përshkrimin e kri minelit që piloti ka dhënë. Sidoqoftë, në çdo rast, policia mbetet e kujdesshme pasi burri ishte nën një presion të madh kur dha përshkrimin dhe në fakt ai nuk mund të shihte mirë asnjë nga autorët, pasi visazhet e tyre ishin të mbuluara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!