Vr au me th ikë babain e dhu nshëm, 20-vjeçarja lihet e lirë nga gjykata

Një gjykatë në Itali ka lënë të lirë një vajzë 20-vjeçare, e cila një vit më parë v rau babain e saj të dhu nshëm, pas një sher ri në familje.

Deborah Sciacquatori v rau babain e saj me th ikë për t’u vetëmbro jtur nga su lmi i tij.

Babai i saj, i cili ndodhej në gjend je të de hur, su lmoi fizi kisht 20-vjeçaren, bashkë me nënën dhe gjyshen e saj në apartamentin e familjes në Monterotondo.

Hetuesit arr itën në konkluzionin se vajza ishte tme rruar nga su lmet ndaj saj dhe familjarëve të saj dhe vra sja ka ndodhur për vetë mb rotje.

Gjykata vendosi mbylljen e hetimeve ndaj vajzës, e cila do të jetë e lir ë tashmë.

Vr asja ndodhi pak para orës 5 të mëngjesit, më 19 maj 2019, kur Lorenzo Sciacquatori, pasi kaloi natën jashtë, u kthye në shtëpi i de hur duke shke lmuar der ën.

Sapo dera u hap, ai sul moi fillimisht bashkëshorten e tij. Debora dhe gjyshja e saj ndodheshin në shtëpi. Ato u larguan nga shtëpia, ndërsa ai i ndoqi nga pas.

Debora, duke parë që babai i saj po rr ihte nënën e saj, u përpoq të vetëmbrohej, duke god itur me të gjithë forcat që kishte të atin.

Më pas, ajo arriti të merrte një th ikë duke e god itur babain, e duke i shka ktuar gja kder dhje të rën dë, e cila i shk aktoi hum bjen e je tës burrit të dhu nshëm.

Leave a Reply