Votoni: Nëse vazhdon të rritet numri, a do të pranoni të karantinoheni sërish?

Situata në vend vazhdon të përkeqësohet prej koronavirusit. Nga dita në ditë numri po vazhdon të rritet dhe sot u shënua shifra më e lartë që nga fillimi i epidemisë, plot 44 raste.

Përkatësisht 22 raste në Tiranë, 6 raste në Krujë, nga 4 raste në Durrës, Kamëz dhe Shkodër, 2 raste në Lushnjë dhe nga 1 rast në Vlorë dhe në Elbasan.

Në këto kushte, qeveria mund të rikthejë sërish masat e rrepta dhe vetëkarantinimin. Nëse vazhdon të rritet numri, a do të pranoni të karantinoheni sërish? Votoni në sondazhin e mëposhtëm.

Leave a Reply