Vjen mbeshtetje e madhe nga Amerika per Donika Gervallen! Ja per cfare behet fjale

Nga Amerika vjen mbështetja e fuqishme për Donika Gërvallën Ajo nuk është fajtore për Gjh ,ykatën Speciale, por Hashim Thaçi. Ministrja e Jashtme, Donika Gërvalla, ka qenë objekt ditëve të fundit. Për shkak të një deklarate që kishte dhënë shumë kohë më parë.E në mbështetje të ministres Gërvalla, ka dal edhe organizata “Shqiptarët e Bashkuar në Detroit të Michigan-it, SHBA”.

Përmes një letre të dërguar kjo organizatë mbështet kryediplomaten e Kosovës, ndërsa i dënojnë ashpeer të gjitha kërc ënimet, ofendimet drejtuar të parës së diplomacisë së Kosovës.
Në mënyrën më të ashpeer dhe me indinjatë të thellë denojmë të gjitha kërc/ënimet, ofendimet dhe insinuatat e poshterimett që iu bën ministres së Jashtme të Kosovës, Donika Gërvalla nga ana e deputetëve të papërgjegjshëm dhe pa kurrfarë etike, ditorja

error: Alert: Content is protected !!