Vjen lajmi i mire per pasaportat shqiptare, merr fund nje nga pr oblemet e emi granteve.Video

Vjen lajmi i mire per pasaportat shqiptare, merr fund nje nga pr oblemet e emi granteve.Video

Vjen lajmi i mire per pasaportat shqiptare, merr fund nje nga pr oblemet e emi granteve.Video

Nga 15 t etori shtetasit shqiptarë që jetojnë në Greqi dhe duan të pajisjen me pasaportë, mund ta marrin këtë dokument brenda 15 ditësh. Lajmin e bën me dije zv.ministrit i Jashtëm Agron Tare.

Ai thote se:“Afati i pritjes varionte ka qenë 5 deri në shtatë muaj, arsyet nga më të ndryshmet, paaftësia dhe ab uzimi Ditën e shtunë kemi vënë një task f orcë nga ministria e jashtme që tu përgjigjej gjithë emaileve të qytetarëve.” Për prodhimin në kohë të dokumentave, Tare shprehet se se brenda javës pritet të arrihet një marrëveshje me Ministrinë e Brendshme.

Leave a Reply