Vjen lajmi i fundit per motin, behuni gati: Ja çfarë pritet të ndodhë në Shqipëri

Vjen lajmi i fundit per motin, behuni gati: Ja çfarë pritet të ndodhë në Shqipëri

Vjen lajmi i fundit per motin, behuni gati: Ja çfarë pritet të ndodhë në Shqipëri

Vera na ka mberritur dhe bashke me te edhe vapae nxehtesia qe i karakterizon. Pas diteve te nxehta me reshje shiu duket se tashme ato do te mbeten pas dhe ditet ne vazhdim do te jene m vape pe.rveluese e shpesh here me zagushi.

Sh.erbimi Me.teorologjik Ushtarak thote se moti do te jete me se i pershtatshem per te bere plazh por nderkohe ne zo.nat malore nuk p.erjashtohen r.eshjet e shiut. Njo.ftimi i plote eshte ky: Ja ku u afru.am në fund të këtij muaji me shumë ndr.yshime ditë pas dite.Për të gjithë ju që do të nisni pushimet këtë javë pranë detit, ju presin orë të gjata plot diell, ndërsa ju që pr.eferoni sh.ëtitje në mal në formë të iz.oluar gjatë orëve më të nxehta do të shf.aqet shiu si në tabelë.

Leave a Reply