Viti i ri shkollor/ Këto shkolla e fillojn mësimin me datë ..

Viti i ri shkollor/ Këto shkolla e fillojn mësimin me dat datë

Viti i ri shkollor/ Këto shkolla e fillojn mësimin me dat datë

Ndonëse na ndajnë dhe pak javë nga nisja e vitit të ri shkollor 2020-2021, Ministria e Arsimit ende nuk ka vendosur se si do të zhvillohet mësimi. Për shkak të pandemisë, nuk dihet nëse nxënësit do të kthehen në klasë duke zbatuar distancimin fizik apo do të vazhdojnë me mësimin online.

Disa shkolla private kanë deklaruar se do të rinisin proçesin mësimor me datë 31 gusht, por Ministria e Shëndetësisë ende nuk ka dhënë ndonjë detaj konkret. Ndërkohë për pjesën tjetër, ekspertët e arsimit janë shprehur se me datë 1 do të fillojë shpërndarja e teksteve shkollore.

Leave a Reply