Vini dorën në zemër! Ky 21-vjeçar shqiptar ka nevojë për ndihmën tuaj që të jetojë: Familja e tij lutet!

Vini dorën në zemër! Ky 21-vjeçar shqiptar ka nevojë për ndihmën tuaj që të jetojë: Familja e tij lutet!

Vini dorën në zemër! Ky 21-vjeçar shqiptar ka nevojë për ndihmën tuaj që të jetojë: Familja e tij lutet!

Shpetim Krasniqi 21 vjeqar nga fshati Begaj,Vushtrri, disa muaj me herët është diagnos tifikuar me Leu kemi Akute.

Shpëtim Krasniqi vuan nga një sëmundje e rëndë, i duhen 200 mijë …

Shpetimi ishte trajtuar më herët në Turqi, dhe i është transplatuar palca kurrizore nga motra,por fatk eqsisht së mundja e tij i është rikthyer përsëri dhe gjendja e tij shëndetsore është shumë kritike.

Pas keqsimit të gjendjës së tij,me urgjencë është rikthyer në Turqi dhe ka filluar trajtimin me kimiot erapi.

Kosto e trajtimit është 120.000€ ,familja nuk ka mundësi ta përballoj këtë,andaj kërkojmë ndihmën e juaj si herën e parë.

Kontributi juaj për Shpetimin është jetësor për të. Numri i xhirollogarisë në bankën TEB është si në vijim:

2016000144677715
Jashtë Kosovës:
XK052016000144677715
Llogaria është në emër të vllaut të Shpëtimit: Leutrim Krasniqi.

Leave a Reply