Vini dorën në z emër shqiptarë, këtij 31-vjeçari i duhet ndihma juaj se iu shfaq s ëmundja sërish/ Ndihmoheni të jetojë

Vini dorën në z emër shqiptarë, këtij 31-vjeçari i duhet ndihma juaj se iu shfaq s ëmundja sërish/ Ndihmoheni të jetojë

Vini dorën në z emër shqiptarë, këtij 31-vjeçari i duhet ndihma juaj se iu shfaq s ëmundja sërish/ Ndihmoheni të jetojë

Astrit Islami, 31 vjeçar nga fshati Dashec i Skenderajt disa muaj më herët ishte di agnostikuar me s ëmundjen L eukemi Akute dhe për shërimin e tij ka qenë e domosdoshme të dërgohet jashtë vendit.

Astriti ishte trajtuar në Turqi dhe ka bërë tr ansplantin e pa lcës kockore nga vëllau i tij, mirëpo f atkeqësisht Astritit i është rikthyer s ëmundja dhe gjendja e tij shëndetësore është kr itike. Pas përkeqësimit të gjendjes, Astriti është rikthyer në Turqi dhe ka filluar trajtimin mjekësor.Kosto për trajtim dhe tr ansplant të p alcës kockore kushton 150.000 Euro prej te cilave 30.000 janë siguruar nga Fondi I Sigurimeve Shendetesore te Kosoves mirëpo pjesa tjeter është e papërballueshme për familjen e Astrit Islamit andaj kërkojmë ndihmën e qytetarëve si herën e parë, në mënyrë që ta shpëtojmë Astritin.

Raiffeisen Bank Kosovo
Emri i mbajtësit te llogarisë: Fatmir Islami (Babai)
Nr. I llogarisë(IBAN): 1501070000168757 (Per Kosovë)
Nr. I llogarisë(IBAN): XK051501070000168757 (Per donacione jashte Kosovës)
Swift Kodi: RBKOXKPR
Adresa: Dashec, Skenderaj
Numrat kontaktues: Fatmir Musli Islami (Babai): 049-848-609 & 045-332-101 . Arbios Fatmir Islami (Vllau): 049-338-872

Leave a Reply