(Video) Ta prekin shpirtin prindërit shqiptar ankohen për shkollat: Nuk bëhet shkolla 25 minuta do na mbeten fëmijët…

(Video) Ta prekin shpirtin prindërit shqiptar ankohen për shkollat: Nuk bëhet shkolla 25 minuta do na mbeten fëmijët…

(Video) Ta prekin shpirtin prindërit shqiptar ankohen për shkollat: Nuk bëhet shkolla 25 minuta do na mbeten fëmijët…

Dita e dytë e shkollës ka pothuajse të njëjtat problematika si në 14 shtator. Grumbullime të mëdha, vështirësia e mbajtjes së maskës apo dhe organizimet e ditës së prindërve për të dërguar e marr fëmijët për shkak të orareve mësimore të shkurtuara.
SHARE TWEET SHARE EMAIL COMMENTS
Dita e dytë e shkollës ka pothuajse të njëjtat problematika si në 14 shtator. Grumbullime të mëdha, vështirësia e mbajtjes së maskës apo dhe organizimet e ditës së prindërve për të dërguar e marr fëmijët për shkak të orareve mësimore të shkurtuara.

Kthimi i nxënësve në shkolla – “Nëse je i sëmurë, rri në shtëpi”

“Organizimi bëhet sipas orareve. Një orë 25 min i bie që të vijmë ta marrim pas një orë e pak . Por mësimi pa ndër prerje, problem.”

“Për ne si pensionistë mirë është se angazhohemi por problemi mbetet për ata që janë në punë që duhet të punësojnë një kujdestar.”

“Mësimi nuk më duket shumë korrekt, se koha nuk është tamam për të mësuar më shumë.”

Leave a Reply