Video që është bërë VlRALE, ariu i ve/rsuIet ÇlKLlSTlT

Një ngarje e zakonshme e dy ciklistëve nga Sllovakia u ndërpre nga një ari, i cili pap;ritmas del nga pylli i dendur dhe fiIIon ta nd;jekë çiklistin e parë.

Dušan Vinžík filmoi shokun që po ngiste biçikletën përpara tij, dhe incizoi pjesën kur ariu i vërsuIet shokut të tij, raporton Dangerousminds.

Video ka marre shumë peIqime dhe shumë shpërndarje në pak kohë pasi është publikuar në rrjetet cociale.
Ndiqni videon më poshtë.

Leave a Reply