VIDEO prekëse/ Pas 29 vite në SHBA emigranti kthehet në Kosovë për të takuar familjarët

Xhafer Idrizi është emigranti nga Kosova, i cili ka qenë i larguar në SHBA për 29 vite. Ai ditën e sotme ka ardhur në Kosovë nga Neë York-u për të vizituar familjen. Idrizi u prit nga familja në Aeroportin Ndërkombëtar “Adem Jashari” në Prishinë.

Në videon e mëposhtme shihet momenti kur Idrizi takohet me familjarët. Kur u takuan, mes familjarëve dhe Idrizit pati shumë emocione, të cilat u përkthyen në lot dhe përqafime pafund.

Ndërkohë që Idrizi nuk kishte patur mundësi të vinte më herët në Kosovë, ër shkak të problemeve që kishte me letrat në SHBA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!