Video-Oh të mjerat nëna, kthehen përmbys 3 makina pranë Golemit, vajza e re mbyll sytë, dy vajza të tjera kanë jetën në fije të perit, o sa ditë e zezë

Video-Oh të mjerat nëna, kthehen përmbys 3 makina pranë Golemit, vajza e re mbyll sytë, dy vajza të tjera kanë jetën në fije të perit, o sa ditë e zezë

Video-Oh të mjerat nëna, kthehen përmbys 3 makina pranë Golemit, vajza e re mbyll sytë, dy vajza të tjera kanë jetën në fije të perit, o sa ditë e zezë

Një ak sident i trefishtë ka ndodhur mesditën e sotme në aksin e njohur si “Rrethi i Golemit”. Si pasojë e përpla sjes, është dëmtuar drejtuesja e një prej makinave dhe pasagjerja e saj. Të dyja u nisën menjëherë në s pital, por njëra prej tyre ka ndërruar jetë në sp ital.Ndërkohë që Pol icia dhe grupi he timor kanë shkuar në vendngjarje dhe kanë nisur kan puna për zbardhjen e plotë të shkaqeve të aksidentit.

Leave a Reply