Video- Na panë sytë tm err/ 3-vjeçarja fluturon 30 metra në ajër, sho kohen njerëzit, o zot u lërimat që dëgjohen

Video- Na panë sytë tm err/ 3-vjeçarja fluturon 30 metra në ajër, sho kohen njerëzit, o zot u lërimat që dëgjohen

Video- Na panë sytë tm err/ 3-vjeçarja fluturon 30 metra në ajër, sho kohen njerëzit, o zot u lërimat që dëgjohen

Një incident i papritur ka ndodhur gjatë festivalit të Tajvanit ku një vajzë 3-vjeçe përfundoi rreth 30 metër në ajër. Vogëlushja ishte pjesë e festivalit të dielën kur u kap nga fijet e balonës gjigande.

Pamja t merroi të pranishmit që bërt isnin me të madhe që vajza të ulej në tokë. Mediat lokale raportojnë se ia dolën të menaxhojnë situatën për të zbritur balonën dhe një grup njerëzish e kapën kur zbriti në tokë, të cilët ishin të sho kuar nga ngjarja. Fatmirësisht, vajza 3-vjeçe nuk pësoi dë me për jetën.

Ajo ishte e fri kësuar, por nuk pati asnjë dë mtim fizik përveçse disa shenjave në fytyrë. Ajo u dërgua në sp ital për të marrë trajtim mjekëso. shi ko vi deon me pl ot KE TU

Leave a Reply