(Video) Me shqiponjën në gjoks, shikoni kush është shqiptari që ua bën 8 me 2 grekëve: Ja si rreshtohen para tij

Pamje të pazakonta janë publikuar nga një b urg në Greqi, ku një shqiptar ka vënë në rre sht të gjithë të bu rgosurit

Pamje të pazakonta janë publikuar nga një b urg në Greqi, ku një shqiptar ka vënë në rre sht të gjithë të bu rgosurit

VIDEO që është publikuar gjërësisht në rrjetet sociale mendohet se është xhiruar në b urgun e Koridhalos dhe ka si protagonist Fabio Dushkun, një i ri me origjinë nga Mirdita, i cili është dën uar me b urg përj etë.

Siç mund të shihni në video, Fabio Dushku ka mbledhur të gjithë të b urgosurit, dhe ndërsa mban një flamur kuqezi në dorë, u kërkon llo gari.

Leave a Reply