(Video) Marin Mema bën një zbulim të madh, që ndryshon historinë e shqiptarëve/ Ja ku

(Video) Marin Mema bën një zbulim të madh, që ndryshon historinë e shqiptarëve/ Ja ku

(Video) Marin Mema bën një zbulim të madh, që ndryshon historinë e shqiptarëve/ Ja ku

Mure të vjetra, shpella të pikturuara, esh tra të lashta, një qytet mis terioz… Një vend i rrallë dhe me shumë h istori… Pak i njohur e shpesh i harruar… Jeta këtu ka nisur që në agim të njerëzimit, por asnjëherë nuk është hulumtuar siç duhet… Të dhënat, rrënojat, zbulimet ar keologjike dallohen edhe sot…

Çfarë qëndron pas tyre ? Çfarë ishin këto vende kaq të vjetra dhe përse për to nuk është folur asnjëherë ? Kush jetonte këtu ? Mos e humbisni videon e plotë që tregon këto zbulime të jashtëzakonshme në zemër të Shqipërisë që ende nuk njihen.

Leave a Reply