VIDEO/ Ky është Kosovari i parë që bëhet Serb vetëm për, fton edhe Shqiptarët tjerë që

VIDEO/ Ky është Kosovari i parë që bëhet Serb vetëm për, fton edhe Shqiptarët tjerë që

VIDEO/ Ky është Kosovari i parë që bëhet Serb vetëm për, fton edhe Shqiptarët tjerë që

Duke e parë interesin e madh të popullit të Kosovës për të lëvizur në Europë, shteti i Serbissë është shprehur i gatshëm për ti bërë me dokkumenta.

Kushtti i vetëm ishte të sh përnnguleshin nga Kosova dhe të mos kenë asnjë dokument në Kosovë, ndërsa në Serrbi brenda 24 ore pajishes me pasa’port serbe..

Leave a Reply