Vetëm Pak Njerëz Kalojnë Këtë Test: Sa Q-ja Mund Të Shihni Në Këtë Foto?

Për të zgjidhur kuizat dhe puzzles është diçka që unë fillova të vlerësoj shumë.

Kush e di – mund të ketë diçka të bëjë me faktin se teknologjia e ka bërë jetën tonë shumë më të lehtë. Pra, ne duhet të gjejmë mënyra të reja për të ushtruar trurin tonë.

Mendoj se është mirë që ne të ulemi çdo ditë dhe të bëjmë një pushim – në këtë mënyrë mund ta lejojmë që truri të punojë në mënyra të ndryshme dhe të reja

Në këtë foto, një numër i caktuar i Q-së fshihet në mesin e të gjitha O-ve. Megjithatë, pyetja është sa janë ?! Ju keni vetëm 10 sekonda që t’i gjeni të gjitha. Pra, sa Q janë në këtë foto?

Leave a Reply