Vendosni vetëm një pikë mjaltë në kërthizë para se të fIini e do ndodh mrekuIIi: Shëron 35 s ëmundje!

Vendosni vetëm një pikë mjaltë në kërthizë para se të fIini e do ndodh mrekuIIi: Shëron 35 s ëmundje!

Vendosni vetëm një pikë mjaltë në kërthizë para se të fIini e do ndodh mrekuIIi: Shëron 35 s ëmundje!

Çfarë i ndodh organizmit nëse konsumoni një lugë mjaltë herët në …Mjalti dhe kërthiza.Vendosja e një pike mjalti para gjumit në kërthizë (dhe nëse dëshiron i shton një pikë xhenxhefil) duke e izoluar me një likoplast për të evituar fërkimin me rrobat.

Mund të shërojë deri në 35 së mundje, siç janë pr esioni i lartë dhe i ulët i gj akut, dh embjet në të gjitha pjesët e trupit, kapsllëku, dia rreja etj.Ndër disa gjëra që i përkasin lashtësisë dhe që duhen përdorur intensivisht sot, janë mjalti, vaji i ullirit dhe disa të tjera.Ndalemi te mjalti, me fuqi të jashtëzakonshme kurative dhe efekte pozitive të gjithanshme.

Leave a Reply