Vendosni një copëz qepë në veshin tuaj! Arsyeja do t’ju s urprizojë!

Vendosni një copëz qepë në veshin tuaj! Arsyeja do t’ju s urprizojë!

Vendosni një copëz qepë në veshin tuaj! Arsyeja do t’ju s urprizojë!

Përfitimet e qepës janë konfirmuar nga shumë studime shkencore. Ata nxisin sistemin imunitar, balancojnë hormonet, përmirësojnë shëndetin e zemrës, qetësojnë nervat.me poshte keni videon me receten!

Qepët ndihmojnë gjithashtu duke ulur nivelin e kolesterolit, përmirësojnë elasticitetin e enëve të gj.akut dhe rregullojnë presionin e gja. kut.

Për më tepër, ato ulin nivelin e sheqerit në gj.ak, ndihmojnë në luftën kundër diabetit të tipit 2 dhe obezitetit. Qepët kanë veti të fuqishme antibakteriale, janë të pasura me një flavonoid të njohur si Quercetin, i cili është një antioksidant i fuqishëm dhe ka veti anti-inflamatore

Leave a Reply