Vendosni dorën në zemër, Djaloshi shqiptar ka nevojë për ndihmën tuaj që të jetojë/ Ka dy fëmijë, mos t’i lë jetim

25 vjeçari Shukri Krasniqi, vuan nga një sëmundje e rëndë në kurriz dhe për këtë shkak, familjarët e tij kanë nevojë për ndihmën e qytetarëve.

Për shërimin e tij nevojiten edhe gjashtë mijë euro pasi paratë e tjera i kanë siguruar familjarët.

Ope racioni i tij në total kushton 70 mijë euro.

I riu është baba i dy fëmijëve. Familja e tij iu ka bërë thirrje njerëzve të vullnetit të mirë të ndihmojnë me aq sa kanë mundësi.

error: Alert: Content is protected !!