Vajzat VIP që h anë nga duar e kri mi nelëve/ Nga Kejvina te Elvana Gjata, këto janë bukuroshet e ekranit që u dashuruan me “të for tët”

Vajzat VIP që h anë nga duar e kri mi nelëve/ Nga Kejvina te Elvana Gjata, këto janë bukuroshet e ekranit që u dashuruan me “të for tët”

Vajzat VIP që h anë nga duar e kri mi nelëve/ Nga Kejvina te Elvana Gjata, këto janë bukuroshet e ekranit që u dashuruan me “të for tët”

Rasti i fundit i Kejvina Kthjellës, e cila u mor në pye tje në po lici për 10 orë, për lidhjet e saj me Redjan Rrajan, risjell edhe njëherë në publik, fenomenin e lidhjes së vajzave të njohura të shou bizz në Shqipëri, me kr
i mi nelë dhe të “for të”.

Janë këta të fundit, ata që financojnë jetën e tyre luksoze.

Dhe me këtë rast, ato bëjnë një “sy qo rr dhe një vesh shu rdh”, madje në disa raste kanë përf unduar edhe të martuara me ta.

Kejvina është e fundit në radhë.

Para saj doli në dritë historia e vajzës më të famshme në Shqipëri, Elvana Gjatës, me Ervin Matën, një personazh i njohur i botës së k ri mit, të cilin para vra s j es në Bllok, nuk gux onte ta përm endte asnjë gazetar.

Pavarësisht se kush është ai, Elvana thuhet se është gati të martohet me Matën, me të cilin është e fejuar.

Edhe prezantuesja e njohur Viola Spiro, është e lidhur me një të arr estuar për tra fik dro ge, Valentin Selaj.

Leave a Reply