Vajzat nga fshati martohen të reja, Ina Kollçaku: Është ped ofili e ushqyer nga prindërit

Vajzat nga fshati martohen të reja, Ina Kollçaku: Është ped ofili e ushqyer nga prindërit

Vajzat nga fshati martohen të reja, Ina Kollçaku: Është ped ofili e ushqyer nga prindërit

Ina Kollçaku është bërë së fundmi pjesë e emisionit “Ora Verore” në RTV Ora ku ndër të tjera ka treguar për gazetarin Ronaldo Sharka se çfarë nuk pëlqen nga mentaliteti shqiptar dhe çfarë mendon për martesën e vajzave nga fshati në moshë shumë të vogël.

Ronaldo Sharka: Çfarë nuk të pëlqen në mentalitetin shqiptar? Ina Kollçaku: Nga mentaliteti jonë më shqet ëson gjithmonë fjala “është t urp”. Shumë gjëra që njerëzit thonë se është t urp, në fakt nuk është tu rp edhe pikë, mbaroi muhabeti. Rriten që fëmijë me ndje nja fa ji dhe tur pi, për gjërat nga më abs urdet.

Leave a Reply