Vajza i ofroi l ypësit një kafe të thjeshtë, por, ai i dha një letër që dr ithëroi botën!

Vajza i ofroi l ypësit një kafe të thjeshtë, por, ai i dha një letër që dr ithëroi botën!

Vajza i ofroi l ypësit një kafe të thjeshtë, por, ai i dha një letër që dr ithëroi botën!

.Një ditë të ftohtë dimri, një st udente e quajtur Casey Fischer, po shkonte në shkollë. Rrugës, ajo pa një l ypës që po dr idhej nga i ftohti.

E tri.shtuar, vajza shkoi t’i blinte një kafe të moshuarit. Teksa ja dha kafenë, me një buzëqeshje të lehtë, vajza filloi që të bisedonte me të. Mësoi që babai e kishte br aktisur, ndërsa nëna e tij kishte vd ekur nga k anceri. Pas rreth një ore bisedë, vajza kuptoi që ishte tepër vonë për në shkollë, dhe i tha të moshuarit që i duhej që të largohej. “Të lutem, prit vetëm dy minuta, por më jep një st ilolaps dhe një letër fillimisht nëse mundesh”, i tha ai.

Leave a Reply