Vajza e hum.bur në vitin 2014 u gjet e gja.llë në dhomën e hotelit…

Midis disa fakteve të ndryshme, ka histori absolutisht tragjike që dëshmojnë për aspektet më të errëta të njerëzimit. Për fat të mirë, disa prej tyre kanë mbarime të lumtura. Ai për të cilin do t’ju tregojmë është një shembull i mrekullueshëm. Një vajzë e zhdu.kur u gjet gjashtë vjet pas zhdu.kjes së saj. Penelope Inks ishte në gjendje të gjente familjen e saj, të shkat.ërruar nga fati i saj mizor dhe pa lajme për të kur ishte vetëm 11 vjeç. Ajo u gjet në një gjendje të çuditshme, por sot mund ta kapërcejë këtë traumë të tmerrshme. Kjo dëshmi lëvizëse na transmetohet nga kolegët tanë nga faqja Britanike Metro .
afër

Për fat të mirë, disa histori kanë rezultate prekëse. Ky është rasti për këtë familje që gjen vajzën e tyre gjashtë vjet pas rrëm.bimit të saj. Penelope Inks është rritur mirë dhe tani është 17 vjeç. Sot, ajo ruan stigmën fizike të kësaj ngjarje mizore pasi që kur u kthye, ajo u zbut dhe u dobësua qartë. Prindërit e saj janë të kënaqur me praninë e saj të papritur dhe rrëfejnë këtë moment lëvizës pas një humbje shkat.ërrimtare.

Një adoleshencë cadaverous
Një vajzë që mungon në vitin 2014

U zhd.uk në 2014, Penelope Inks u gjet në një gjendje të mjerueshme gjashtë vjet më vonë. Ishte në një hotel në Teksas, prindërit ishin të lumtur kur e panë, më në fund. Ishte Philip Klein, një njeri i punësuar nga babi i adoleshencës, i cili ishte 11 vjeç në atë kohë, i cili njoftoi këtë lajm të mrekullueshëm. Ai dëshmoi: «Ajo e hëngri ushqimin e saj të parë. Ajo nuk pranoi të hante. Ajo jetoi me Dr. Pepper [ed: një sode] dhe karamele. Ajo është emocionuar. Pastaj shtoni: “Ajo nuk e di kujt t’i besojë, kujt jo t’i besojë”. Stigmë e qëndrueshme kur e dini që vajza ishte rrëm.byer me nënën e saj.

Një rrëm.bim i dyfishtë
Pas kësaj ngjarje të tmerrshme, vajza 17-vjeçare tani punon në shërbimet e mbrojtjes së fëmijëve. Ajo do të kthehet te të afërmit e saj pasi mjekët të kenë vlerësuar shëndetin e saj fizik dhe mendor. Penelope ishte zhdu.kur me nënën e saj, Heather, pasi babai i saj mori kujdestarinë e vetme të të riut. Gruaja raportohet se iku për 6 vjet në një përpjekje për t’i shpëtuar autoriteteve. Për ta bërë këtë, ajo kishte përdorur shumë pseudonime për të parandaluar gjetjen e së bijës. Për fat të mirë, një grua e gjeti Penelope pasi rrëm.byesi thirri policinë për të thënë se burri i saj po përpiqej ta helmonte. Prandaj, një shans i mirë, i cili do t’i vijë i riu për të gjetur babanë e tij, i shqetësuar për fatin e këtij të fundit për jo më pak se gjashtë vjet.

Një vajzë që mungon në vitin 2014

Një shlyerje llogarish
Fotografitë dëshmojnë për këtë. Heather Inks rrëm.beu vajzën 11-vjeçare pasi ish-burri i saj fitoi kujdestarinë e vetëm të fëmijës. Tani është arrestuar. Inspektori i punësuar nga babai i tij sot rrëfen për këtë zbulim të lumtur: «Babai është i lehtësuar dhe edhe fëmija. Shtë fat që ajo nuk duhet të drejtojë në të gjithë Shtetet e Bashkuara me një nënë e cila në rastin më të mirë është një kriminel dhe në të keqin një kafshë “. Për ta zbuluar, hetuesit lokalizuan vendin prej nga buronte thirrja me pseudonim të iniciuar nga Heather. Një kontakt i cili ishte në gjendje të gjurmonte nënën që, për hakmarrje, rrëm.beu vajzën e saj.

Autoritetet efektive
Nëse Penelope e re u gjet, kjo është kryesisht falë ndërhyrjes efektive të policisë . Dhe këtë, Philip Klein e pranon me gëzim. Ai uron, “Unë nuk mund të them sa duhet për FBI. Nuk mund të them sa duhet për Departamentin e Policisë Madisonville, Departamentin e Sheriffit të Madison County. Para se të vazhdojë: “Ata thanë: Ne kemi një problem këtu, duket se është.” Që atëherë, krimineli është arrestuar për rrëm.bim pa asnjë kusht. Pala e interesuar është në pritje të paraqitjes së saj në gjykatë. Një vendim që i bën drejtësi babait të Penelope, i cili kurrë nuk pushoi së kërkuari vajzën e tij me ndihmën e Philip Klein.

Divorci: ndonjëherë duke provuar pasoja për fëmijën
Nëse në rastin e Penelope, rezultatet e divorcit nga prindërit e saj ishin të tmerrshme, disa ndarje mund të përpiqen për fëmijën. Luf.ta e brendshme brenda shtëpisë mund të çojë në shantazhim emocional destabilizues. Kjo ngjarje duhet të menaxhohet me pjekuri dhe barazi midis dy personave që dëshirojnë me ligj të marrin një rrugë të ndryshme. Fëmija nuk ka pse të mbahet peng i një bashkimi të pamundur, sepse kjo mund të ketë pasoja dramatike psikologjike për atë që i nënshtrohet prishjes së një martese me forcë të plotë.

 

Leave a Reply