V uaja prej vitesh nga d iabeti/ Mjeku më rekomandoi të përdorja këtë bimë, qysh atëherë nuk kam pasur më pr obleme

V uaja prej vitesh nga d iabeti/ Mjeku më rekomandoi të përdorja këtë bimë, qysh atëherë nuk kam pasur më pr obleme

V uaja prej vitesh nga d iabeti/ Mjeku më rekomandoi të përdorja këtë bimë, qysh atëherë nuk kam pasur më pr obleme

Nga ana tjetër, sipas të dhënave nga studime të kohëve të fundit kanë nxjerrë në pah faktin se aloe vera mund të përdoret edhe në trajtimet kundër di abetit.Nëse përdoret siç duhet, kjo bimë e mrekullueshme ul nivelin e gl ukozës në gj ak.

Diabeti është një nga s ëmundjet më të përhapura autoimunitare. Ritmet e përhapjes së kësaj s ëmundjeje janë shqetësuese. D iabeti është një s ëmundje që mund të parandalohet nëpërmjet aktivitetit fizik, ushqyerjes së duhur dhe një stil jetese të shëndetshëm. Sipas të dhënave aloe vera është një nga bimët më të mira që ndihmon në uljen natyrale të nivelit të sheqerit në gj ak. Konsumi i rregullt i lëngut të bimës rregullon gl ukozën në gj ak.

Leave a Reply