“Ushtria e Serbis kur do të don mundet mu fut në Kosovë.”

“Ushtria e Serbis kur do të don mundet mu fut në Kosovë.”

“Ushtria e Serbis kur do të don mundet mu fut në Kosovë.”

Presidenti i Serbis, Aleksandër Vuçiq ka deklaruar se Ushtria e Serbis mundet me hy në Kosovë kur të don sipas dëshirës, sepse Kosova është toka e tyre dhe nuk e pyesin askend.

“Kur dikush futet në shtepin e tij nuk e pyet askënd, ashtu edhe ushtria e Serbis nuk e pyet askend kur futet ne Kosovë sepse është toka e jonë.” Presidenti i Serbis, Aleksandër Vuçiq ka deklaruar se Ushtria e Serbis mundet me hy në Kosovë kur të don sipas dëshirës, sepse Kosova është toka e tyre dhe nuk e pyesin askend.

Leave a Reply