URIME / Albin Kurti gëzon gjithë qytetarët e Kosovës me këtë vendim për pagat, Ja detajet

Tani Kryeministri i vendit, Albin Kurti pas mbledhjes së Qeverisë edhe para gazetarëve ka prezantuar programin qeverisës, Ai
ka theksuar se do ta rrisë pagen minimale në 250 euro, dhe ngritje të pragut të pagës që nuk tatohet në nivelin e pages minimale.

Ai është tha që do të mbështesë rikthimin në punë të atyre që h umben punën si pasojë e pa’ndemise. Mbështetjen më të madhe ka thënë se do ta bëjë për të rinjtë që hyjnë në tregun e punës për herën e parë.

Gjithashtu Kurti tha që do të paguajë pagën minimale për një vit, për çdo të ri që punësohet për herën e parë. She i Qeverisë
ka folur edhe për krijimin e Fondit. Si dhe për të marrë nën pronësi asetet strategjike të Kosoves, kjo ishte deklarata e tij.

error: Alert: Content is protected !!