Upss/ Kesha feston ditëlindjen dhe na zbulon familjen pa dashje, sa të lumtur duken

Upss/ Kesha feston ditëlindjen dhe na zbulon familjen pa dashje, sa të lumtur duken

Upss/ Kesha feston ditëlindjen dhe na zbulon familjen pa dashje, sa të lumtur duken

Reperi i njohur, Mc Kresha, feston sot 36-vjetorin e lindjes. Kjo ditëlindje është mjaft speciale për reperin, pasi ai feston si baba për herê të parë.

Ditëlindjen e parë si baba, Mc Kresha e feston krah Erzinës dhe Izës.Megjithatë me siguri ai po i shijon shumëkëto ditë krah Erzinës dhe vajzës Iza

Leave a Reply