“Unë e dua gruan time ashtu siç dua të ma duan vajzën…”/ Gjërat që babai i çdo vajze duhet t’i mbajë mend!

Lidhja midis baballarëve dhe vajzave është aq e fuqishme saqë përcakton rrugëtimin e një vajze në jetën prej të rriture. Hulumtimet thonë se fëmijët që kishin një baba të dashur, kishin shanse më të larta për të qenë emocionalisht të sigurta, më aktive në shoqëri dhe me vetëbesim.

Etërit e formojnë të ardhmen e vajzës së tyre në shumë mënyra, kështu që ata duhet të jenë shumë të kujdesshëm dhe të bëjnë shumë përpjekje për të rritur vajzat e tyre të çmuara që në fëmijëri.

Ne jemi 100% të sigurt se vajzat dhe baballarët kanë një lidhje të veçantë që nuk mund të prishet dhe asnjë burrë tjetër nuk mund të ndikojë në jetën e një vajze në një mënyrë kaq të shkëlqyeshme.

Marrëdhëniet midis burrit dhe gruas veprojnë si një shembull dhe formojnë qëndrimin e një vajze ndaj asaj që mund të presë nga një burrë. Një baba duhet të tregojë respektin e tij për gruan e tij dhe të mbajë mend se ai duhet ta dojë atë ashtu siç dëshiron që vajza e tij të duhet një ditë. Ai nuk duhet të ketë frikë të shprehë ndjenjat e tij dhe të tregojë që vajza e tij kurrë nuk duhet të marrë më pak se sa meriton.

Marrëdhëniet midis burrit dhe gruas veprojnë si një shembull dhe formojnë qëndrimin e një vajze ndaj asaj që mund të presë nga një burrë. Një baba duhet të tregojë respektin e tij për gruan e tij dhe të mbajë mend se ai duhet ta dojë atë ashtu siç dëshiron që vajza e tij të duhet një ditë. Ai nuk duhet të ketë frikë të shprehë ndjenjat e tij dhe të tregojë që vajza e tij kurrë nuk duhet të marrë më pak se sa meriton.

Leave a Reply