Uau 9 fëmijë, Zoti ia bekoftë kësaj gruaje bebet e saj: Jam nëna më e lumtur në botë

Një grua ka lindur plot 9 fëmijë, konkretisht 5 vajza dhe 4 djem. Gruaja është nga Timbuktu, Mali e cila lindi bebet e saj më 4 maj.

Në fakt ajo priste të lindte 7 fëmijë pasi nuk e dinte qe në barkun e saj ndodheshin 9 bebe

Woman Gives Birth to 9 Babies at Once After Only Expecting 7 | PEOPLE.com

Mësohet se foshnjet janë në gjendje të mirë shëndetësore dhe gruaja është mjaft e lumtur

 

error: Alert: Content is protected !!